Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 30 decembrie - 5 ianuarie?

Un nou an. Un nou inceput. Este momentul sa lasam in spate trecutul si sa privim inainte. Este momentul sa credem in noi, sa ne urmam visurile, sa luptam pentru ceea ce ne dorim, sa fim fericiti cu adevarat.

Sagetator - Ai nevoie sa lupti pentru visurile tale

Aceasta saptamana este o perioada de tranzitie pentru tine destul de interesanta, in care ai foarte multe de invatat. Incearca sa iti faci ordine in planuri astfel incat sa stii sigur ca acesta este drumul pe care vrei sa mergi in continuare. Nu uita ca visurile tale sunt cele mai importante.

Capricorn - Ai nevoie sa te pui pe primul loc

Astrele sunt de partea ta in aceasta perioada si iti ofera posibilitatea de a face o schimbare in ceea ce priveste viata personala. Ai curajul sa fii putin egoista si sa te pui pe primul loc, sa te alegi pe tine inaintea celor din jurul tau si sa faci tot posibilul pentru a fi fericita cu adevarat.

Varsator - Ai nevoie sa stii ce vrei de la viata

Trebuie sa faci un pas in spate de la toate si sa profiti de aceasta saptamana pentru a iti face ordine in ganduri si in sentimente. Sufletul tau are nevoie de o pauza de la tot ce s-a intamplat, iar tu trebuie sa stii ce iti doresti cu adevarat de la viata pentru a iti face planurile necesare implinirii visurilor.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie sa crezi ca totul va fi bine

A fost o perioada foarte dificila pentru tine, insa acum lucrurile au revenit pe fagasul normal. In urmatoarea perioada oamenii dragi din viata ta iti vor fi in continuare alaturi si te vor ajuta sa iti vindeci complet sufletul. Ai rabdare, va fi din ce in ce mai bine.

foto main: Amanda Carden, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.