Setari Cookie-uri

Primul Mercur retrograd din 2020 incepe pe 16 februarie. Viata noastra va lua o intorsatura de 180 de grade

Mercur intra in retrograd in Varsator in 16 februarie si iese din retrograd pe 9 martie, in zodia Pesti.

Leu - Te concentrezi asupra vietii personale

Aceasta perioada pare sa fie una foarte buna pentru tine deoarece iti permite sa te concentrezi asupra vietii personale; esti foarte atenta nu doar la emotiile tale, ci si la sentimentele oamenilor din jurul tau. Creezi conexiuni puternice si frumoase.

Fecioara - Lupta pentru ceea ce iti doresti

Incearca sa te concentrezi mai mult pe ce iti doresti tu si mai putin (sau aproape deloc) pe ce isi doresc oamenii din jur pentru tine. Indrazneste sa iesi din zona de confort si sa faci schimbarile pe care tu le consideri necesare pentru fericirea ta.

Balanta - Te lasi condusa de intuitie

Treci printr-o perioada destul de frumoasa din punct de vedere emotional; alegi sa nu te mai ascunzi de ceea ce simti si sa accepti ca starile si emotiile sunt cele care te definesc. Te concentrezi pe lucrurile pozitive din viata ta si inveti sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai obtinut pana acum.

Citește și:

Scorpion - Indraznesti sa iesi din zona de confort

Este o perioada usor dificila pentru tine deoarece faci pasul cel mare - si alegi sa iesi din zona de confort, sa incepi ceva nou care iti va da peste cap toate planurile facute pentru urmatoarea perioada. Multi oameni nu vor fi de acord cu decizia ta, insa tie nici nu iti mai pasa.

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.