Setari Cookie-uri

Primul Mercur retrograd din 2020 incepe pe 16 februarie. Viata noastra va lua o intorsatura de 180 de grade

Mercur intra in retrograd in Varsator in 16 februarie si iese din retrograd pe 9 martie, in zodia Pesti.

Sagetator - Esti atenta la tot ce se intampla

In urmatoarea perioada acorzi o mare atentie intamplarilor care au loc in jurul tau. Inveti din greselile altor oameni, pui in aplicare anumite sfaturi, te concentrezi asupra drumului pe care vrei sa mergi in viata. Te dezvolti si esti intr-o conexiune destul de frumoasa cu tine insati.

Capricorn - Trebuie sa iti cunosti limitele

Nu te concentra doar pe munca deoarece este posibil ca lucrurile sa nu iti iasa asa cum iti doresti si sa te frustrezi maxim. Fa-ti timp si pentru tine, pentru oamenii dragi, pentru activitatile frumoase care te relaxeaza si iti pun zambetul pe buze.

Varsator - Esti foarte productiva

Faci tot posibilul sa faci acele schimbari de care pana acum iti era teama sau la care doar visai. Indraznesti sa iesi din zona de confort si sa mergi mai departe cu planurile tale. Va fi o perioada mai dificila, insa foarte frumoasa deoarece vei invata numeroase lucruri noi si interesante.

Citește și:

Pesti - Esti usor confuza

Te confrunti cu o gramada de stari si emotii neasteptate pe care nu prea stii cum sa le gestionezi. Iti este greu sa comunici cu oamenii din jurul tau deoarece esti usor confuza si nu stii in cine sa mai ai incredere. Incearca sa iti asculti inima si sa fii mai deschisa in relatia cu cei apropiati.

foto main: Vuk Kostic Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.