Este adevarat? Iata cum isi gestioneaza fricile fiecare semn al zodiacului european.

Berbec - Porti o masca de om dur

Iti place sa fii vazuta ca o persoana dura chiar si atunci cand iti este frica de ceva. Nu doresti sa arati slabiciune niciodata. Cel mai probabil iti faci un plan de actiune si incerci sa rezolvi totul in detaliu.

Taur - Refuzi sa crezi ca asta ti se intampla tie

Esti o persoana destul de comoda, care iubeste rutina si nu iti place ca lucrurile sa se schimbe in jurul tau. Te agati strans de ceea ce stii si de ceea ce iti este familiar, incercand sa refuzi sa crezi ca ti se intampla tie asta.

Gemeni - Cauti imediat sa abati de la problema

Ai aproape acelasi stil cu cel al Taurului, te prefaci ca nu se intampla nimic rau insa, in loc sa te concentrezi pe lucrurile care iti sunt familiare, alegi sa iti indrepti atentia asupra altora - cauti hobby-uri noi, interactionezi cu oameni noi si te cufunzi in situatii care sa iti starneasca interesul.

Rac - Mergi la cei dragi pentru confort

Iti este greu sa te confrunti singura cu lucruri dificile, asa cand esti coplesita de frici si de temeri, incepi sa cauti alinare in bratele celor dragi. Atata timp cat ei sunt cu tine, te simti mai bine si stii ca poti trece prin orice problema nefericita doar avand sprijinul lor.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: