Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 10-16 februarie?

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru a doua saptamana a lunii februarie si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Leu - Ai nevoie sa nu te dai batuta

Esti putin obosita din cauza schimbarilor avute in saptamana anterioara; din fericire, oamenii dragi sunt alaturi de tine si iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te pune din nou pe picioare. Nu uita ca esti mai puternica decat crezi.

Fecioara - Ai nevoie de putina liniste

Toate schimbarile din ultima perioada te-au epuizat atat fizic, cat si psihic. Tot ce iti doresti in aceste momente este o scurta pauza in care sa te relaxezi si sa analizezi modificarile facute si ce beneficii iti vor aduce.

Balanta - Ai nevoie de o scurta pauza

Urmeaza o perioada mai dificila pentru tine, motiv pentru care este momentul sa iei o pauza chiar si de o zi. Incearca sa petreci putin timp cu tine insati, sa iti pui in ordine gandurile si sentimentele si sa intelegi care este drumul pe care vrei sa mergi mai departe.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie doar de tine

Trebuie sa faci cateva schimbari importante pe plan profesional si iti este putin teama de tot ce urmeaza. Astrele te sfatuiesc sa faci un pas in spate si sa incerci sa iti asculti sufletul. Daca acesta este drumul pe care vrei sa mergi, atunci continua cu punerea in aplicare a planurilor tale.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.