Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 10-16 februarie?

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru a doua saptamana a lunii februarie si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Sagetator - Ai nevoie sa te eliberezi de toti oamenii toxici

In aceasta perioada ai nevoie de liniste, de iubire, de rabdare. Nu iti aglomera sufletul cu sentimente negative. Incearca sa te detasezi putin de oamenii toxici din viata ta si vei vedea cum lucrurile se vor schimba in scurt timp.

Capricorn - Ai nevoie sa traiesti asa cum iti doresti

Aceasta saptamana va fi una destul de interesanta pentru tine; astrele iti pot oferi posibilitatea de a face cateva schimbari frumoase care sa iti aduca linistea de care ai nevoie. Nu te concentra pe ce spun oamenii din jurul tau, ci pe ce iti dicteaza intuitia.

Varsator - Ai nevoie sa iei deciziile potrivite pentru tine

Nu te mai lasa influentata de nimeni; toata lumea iti da sfaturi, insa nimeni nu stie cu adevarat ce se intampla in sufletul tau. Este momentul sa fii putin egoista si sa te pui pe primul loc. Ia deciziile pe care inima ta le considera potrivite pentru tine.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie de putin curaj

Esti pe drumul cel bun pe plan profesional, insa este foarte important sa prinzi putin mai mult curaj pentru a face acele schimbari indraznete la care visezi. Nu iti fie teama de tot ce urmeaza, va fi o perioada foarte frumoasa si interesanta pentru tine.

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.