La ce trebuie să renunți în săptămâna 2-8 martie ca să atragi fericirea?

La ce trebuie să renunți în săptămâna 2-8 martie ca să atragi fericirea?

În această săptămână viața multor zodii se poate schimba radical. Universul are grijă de sufletele noastre și ne ajută să ajungem pe drumul potrivit.

Berbec - Trebuie să renunți la trecut

Nu poți fi fericită dacă te tot întorci în trecut, dacă retrăiești tot ce ai simțit atunci. Închide acest capitol o dată pentru totdeauna și mergi mai departe cu viața ta. Totul se întâmplă ACUM, în momentul prezent.

Taur - Trebuie să renunți la teamă

Ieși din zona de confort pentru că acolo este viața adevărată. Nu îți fie teamă de necunoscut, acesta te va învăța cele mai frumoase lecții de viață, te va ajuta să te dezvolți, să crești, să trăiești cum nu ai mai trăit până acum.

Gemeni - Trebuie să renunți la gândirea pe termen scurt

Învață să îți stabilești obiective pe o perioadă mai lungă de timp. Nu uita că fiecare lucru pe care îl faci te poate ajuta să ajungi mai aproape de ce îți doreșți. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ceri sfatul celor dragi.

Rac - Trebuie să renunți la scuze

Nu mai căuta scuze clipă de clipă, din contră - încearcă să găsești timp pentru a îți schimba perspectiva și a îți dezvolta o mentalitate de creștere, de a învăța noi abilități și de a dobândi noi cunoștințe. Crede în tine.

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2020
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri