Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 2-8 martie ca să atragi fericirea?

În această săptămână viața multor zodii se poate schimba radical. Universul are grijă de sufletele noastre și ne ajută să ajungem pe drumul potrivit.

Săgetător - Trebuie să renunți la dependența de social media

Fă un experiment în această săptămână - zi de zi setează-ți o limită de maxim jumătate de oră pe care să o petreci pe social media (Facebook, Instagram, Youtube). Vei vedea cum te vei elibera de tot și vei reuși să trăiești în momentul prezent.

Capricorn - Trebuie să renunți la convingerile tale limitate

În această săptămână astrele îți oferă posibilitatea de a îți depăși limitele. Încearcă să renunți la convingerile tale despre ce poți sau nu poți face. Totul este posibil - trebuie doar să ai încredere în tine și să lupți pentru ce îți dorești.

Vărsător - Trebuie să renunți la negativitate

Eliberează-ți sufletul de toate emoțiile negative care îl înconjoară. De fiecare dată când simți că ai o gândire pesimistă, spune-ți "Puterea este în mâinile mele. Eu pot schimba ceva... și încep cu starea mea de spirit. Aleg fericirea și bucuria."

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la critica la adresa ta

Știu, tu ești cel mai mare critic al tău. Dar cum ar fi dacă nu ai fi doar critic, ci și susținător. Iubește-te pentru ceea ce ești, pentru tot ce ai învățat, pentru luptele câștigate, pentru lecțiile primite. Iubește-te pentru că ești tu cu bune și cu rele. Și ai încredere în tine.

foto main: Gorbash Varvara, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.