Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 2-8 martie ca să atragi fericirea?

În această săptămână viața multor zodii se poate schimba radical. Universul are grijă de sufletele noastre și ne ajută să ajungem pe drumul potrivit.

Leu - Trebuie să renunți la nevoia de a avea întotdeauna dreptate

Poate că în această săptămână va trebui să faci o schimbare în ceea ce privește modul în care interacționezi cu oamenii din jurul tău. Învață să scapi de acea dorință arzătoare de a avea întotdeauna dreptate.

Fecioară - Trebuie să renunți la perfecționism

Nu te mai stresa să duci o viață perfectă. Încearcă, în schimb, să trăiești imperfect. Nimeni (și nimic) nu va fi vreodată perfect indiferent de cât de mult ar încerca. Acționează în funcție de sentimentele și emoțiile tale.

Balanță - Trebuie să renunți la nevoia de a deține controlul

În această săptămână încearcă să faci un pas în spate și să scapi de acea dorință puternică de a controla ce se întâmplă cu tine și cu toți cei din jurul tău. Eliberează-te de tot și trăiește liber.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la persoanele toxice

Vrei să fii cu adevărat fericită? Atunci este momentul să renunți la persoanele toxice care te seacă de energie pozitivă. Va fi dificil, recunosc, însă este necesar pentru a face loc în viața ta oamenilor care chiar contează.

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.