Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 9-15 martie că să atragi fericirea?

Săptămâna începe cu un fenomen astrologic extrem de important: pe 9 martie Luna Plină intră în Fecioară, semnul dragostei, al afecțiunii și al răbdării și reprinde focul iubirii pentru toate zodiile.

Iată la ce trebuie să renunți în săptămâna 9-15 martie că să atragi fericirea?

Berbec - Trebuie să renunți la oamenii negativi

Nu mai păstra în jurul tău oameni care te rănesc, care nu sunt acolo pentru tine, care nu te iubesc și care vor doar să profite de tine. În schimb, înconjoară-te de acei oameni frumoși, cu suflet bun, care te apreciază pentru ceea ce ești și nu încearcă să te schimbe.

Taur - Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu-ți fie teamă pentru ce urmează să se întâmple. Bucură-te de aceste schimbări pentru că te vor ajuta să ajungi mult mai repede decât crezi acolo unde îți dorești. Ai încredere în tine și mergi mai departe, va fi din ce în ce mai frumos.

Gemeni - Trebuie să renunți la nefericire

Citește și:

Schimbarea începe cu tine, cu lucrurile pe care tu le faci. Degeaba spui că vrei să fii fericită, dacă te concentrezi pe lucrurile negative. Încearcă, în schimb, să îți schimbi gândirea - să fii mai optimistă, să îți numeri binecuvântările și să te bucuri de fiecare moment mărunt care îți pune zâmbetul pe buze.

Rac - Trebuie să renunți la rutină

Nu-ți fie teamă să schimbi puțin situația în care te afli în momentul prezent. Gândește-te că este momentul să ieși puțin din zona de confort, să înveți lucruri noi și să evoluezi. Ieși din rutină și vei vedea cum este viața cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.