Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 9-15 martie că să atragi fericirea?

Săptămâna începe cu un fenomen astrologic extrem de important: pe 9 martie Luna Plină intră în Fecioară, semnul dragostei, al afecțiunii și al răbdării și reprinde focul iubirii pentru toate zodiile.

Săgetător - Trebuie să renunți la dorința de a controla totul

Nu ai putut, nu poți și nici nu vei putea controla totul, așa că spre binele tău renunță la această dorință deoarece nu îți permite să trăiești cu adevărat și să te bucuri de clipa prezentă. Trăiește liber și oferă-ți posibilitatea de a te bucura de viață.

Capricorn - Trebuie să renunți la frica de a trăi liber

Din cauza tuturor lucrurilor care s-au întâmplat în ultima perioadă, ai construit ziduri în jurul inimii tale pentru că nu vrei să mai suferi. Însă fericirea este dincolo de acele ziduri, așteaptă să fie găsită. Scapă de frică și vei vedea cât de frumos poți trăi.

Vărsător - Trebuie să renunți la perfecționism

Nimeni nu este perfect. Uneori este bine să ai așteptări mari de la tine, însă de cele mai multe ori să fii foarte exigentă nu doar cu tine însăți ci și cu oamenii din jurul tău îți poate schimba în mod negativ viața și te poate face nefericită.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la încercarea de a face pe plac fiecăruia

Trăiește pentru tine și atât. Nu încerca să faci oamenii din jurul tău fericiți; nu încerca să faci pe plac nimănui. Bucură-te de viață, apreciază tot ce ți se întâmplă, fii recunoscătoare pentru binecuvântările tale și trăiește fix așa cum îți dorești.

foto main: Angelina Egorova Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.