Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 9-15 martie că să atragi fericirea?

Săptămâna începe cu un fenomen astrologic extrem de important: pe 9 martie Luna Plină intră în Fecioară, semnul dragostei, al afecțiunii și al răbdării și reprinde focul iubirii pentru toate zodiile.

Leu - Trebuie să renunți la teamă

Teama de trecut, teama de schimbare, teama de a trăi așa cum îți dorești. Renunta la toate aceste temeri și alege să trăiești punându-te pe primul plan și alegând clipă de clipă fericirea pentru tine. Trăiește cu adevărat și bucură-te de surprizele vieții.

Fecioară - Trebuie să renunți să te mai intereseze oamenii despre tine

De ce te interesează atât de mult ce spun alții despre tine? Trăiește pentru tine, nu pentru altcineva. Alege să fii puțin egoistă, să te pui pe primul loc și să nu mai trăiești concentrându-te să ii mulțumești pe cei din jur. Mulțumește-te pe tine și vei fi fericită.

Balanță - Trebuie să renunți la trecut

Alege să trăiești acum, în acest moment. Nu te mai hrăni din amintiri dureroase, nu mai retrăi ce s-a întâmplat în trecut. Concentrează-te pe lucrurile care ți se întâmplă în momentul prezent.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la sentimentele de nesiguranță

Nu trebuie să te simți nesigură; este un drum nou, plin de aventură pentru tine. Deschide-ți sufletul și fii pregătită pentru schimbările pe care Universul ți le scoate în cale. Ai încredere în tine și mergi mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.