Setari Cookie-uri

Alege o imagine de mai jos și află ce îți va aduce luna aprilie

Privește pentru câteva secunde acest colaj; nu te concentra prea mult asupra detaliilor și alege prima imagine de la care nu îți poți lua ochii. 

Dacă ai ales prima imagine...

Luna aprilie îți va aduce liniște și pace în suflet. Ai trecut prin foarte multe situații dificile în ultima perioadă și simți că ești la capătul puterilor. Știu că este greu, însă mai ai foarte puțin și vei ieși din această furtună dificilă. În sfârșit vei vedea soarele pe cerul tău și un curcubeu mai colorat și mai vesel ca niciodată care îți va spune că "Totul va fi bine". Luna aprilie îți aduce o liniște cum nu ai mai avut până acum - în suflet, în gânduri, în fiecare celulă a corpului tău.

Dacă ai ales a doua imagine...

Luna aprilie îți va aduce lecții de viață. Înveți cât de importantă ești, înveți să îți acorzi atenția de care ai nevoie, înveți să privești către inima ta și să descoperi de ce are nevoie pentru a fi fericită. Înveți să te iubești pentru a iubi mai departe. Înveți să fii vulnerabilă, să fii puternică, să plângi când simți nevoia să plângi, să te bucuri când ești fericită. Înveți să fii tu într-o lume în care toți poartă mască. Înveți să trăiești cu adevărat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.