Setari Cookie-uri

Alege o imagine de mai jos și află ce îți va aduce luna aprilie

Privește pentru câteva secunde acest colaj; nu te concentra prea mult asupra detaliilor și alege prima imagine de la care nu îți poți lua ochii. 

Dacă ai ales a treia imagine...

Luna aprilie îți va aduce curaj. Este momentul să ieși din zona de confort și să faci acele schimbări pe care ți le dorești de atât de mult timp. Este momentul să ai încredere în tine pentru că știi că Universul îți este și îți va fi mereu alături. Este momentul să lupți pentru visurile tale și să mergi până în pânzele albe pentru a le vedea împlinite. Este momentul să trăiești viața așa cum îți dorești și să nu te mai lași condusă de ce spun și fac oamenii din jurul tău.

Dacă ai ales a patra imagine...

Luna aprilie îți va aduce iubire. În această perioadă ai nevoie de iubire că de aer. Sunt foarte multe lucruri schimbate și îți este destul de dificil să te adaptezi și să mergi mai departe. Din fericire, în ajutorul tău vine Universul care îți scoate în cale o persoană specială care va juca un rol foarte important în viitorul tău. Lasă-te pe mâna acestui om, va aduce pacea de care ai nevoie în viața ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.