Setari Cookie-uri

6 Lucruri pe care să le faci pentru tine în această perioadă

Niciodată nu este prea târziu pentru a ieși din zona de confort și a face acele lucruri pe care până acum le-ai ținut doar ascunse în inima ta. 

1. Pune-te pe primul loc

Este momentul să te pui pe primul loc și să alegi fericirea pentru tine. Tu ești cea mai importantă. Este momentul să fii puțin egoistă și să îți îndrepți atenția asupra ta. Nu poți face fericite alte persoane dacă tu însăți nu ești fericită.

2. Învață ceva nou

Acum ai suficient timp pentru a îți îndrepta atenția asupra lucrurilor care te interesează. Ieși din zona de confort pentru a deveni mai puternică și mai sigură pe tine. Găsește modalități de a te provoca și de a descoperi noutăți, de a experimenta mai mult magia din jurul tău.

3. Nu îți mai compara viața

Fiecare persoană are propria viață. Fiecare persoană are propriul drum. Niciodată nu vei ști ce se află în sufletul oamenilor din jurul tău sau care este povestea lor. Singura persoană cu care te poți compara este persoana care ai fost ieri.

Citește și:

4. Învață să fii tu

Unul dintre cele mai grele lucruri pe care trebuie să le faci - renunță la toate măștile și alege să fii tu... așa cum ești. Acceptă-te necondiționat și iubește-te cum nu te-ai mai iubit până acum. Acceptă nevoile tale, dorințele tale, greșelile tale, lecțiile învățate.

Acest articol face parte din campania Totul va fi bine, powered by Tchibo, care te pregătește pentru reîntâlnirea cu prietenii tăi.

5. Învață să ai grijă de oamenii dragi ție

Nu este prea târziu să simți căldura și bucuria de a ajuta alte persoane. Nu există un cadou mai frumos pentru inima și mintea ta decât fericirea pe care o simți în momentul în care știi că ai putut face ceva frumos pentru un om drag ție. Pune mâna pe telefon, sună-ți prietenii și întreabă-i ce mai fac; spune-le că ești alături de ei, că știi prin ce trec, că toată lumea are momente bune și momente mai puțin bune, că totul va trece și noi vom reveni la viața noastră normală. Păstrează vie relația pe care o ai cu ei.

Citește și:

6. Învață să accepți viața pe care o trăiești

Îmbrățișează viața pe care o trăiești în prezent. Renunță la tot ce s-a întâmplat, îngroapă amintirile dureroase, toate întrebările la care nu ai putut găsi răspunsuri și toate lucrurile care ai fi vrut să fie altfel. Acceptă că viața ta este acum și nu te mai concentra nici pe ziua de ieri și nici pe cea de mâine - doar așa vei fi cu adevărat prezentă și liberă.

Amintește-ți că ai trecut prin atâtea, însă ai crescut incredibil de mult. Mulțumește-i sufletului tău pentru cât a rezistat și mergi mai departe cu viața ta.

foto main: Serhii Yurkiv, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.