Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 27 aprilie - 3 mai ca să atragi fericirea?

Este momentul să renunțăm cu bucurie la tot ce ne ține prinși de trecut. Să ne descătușăm de durere și să învățăm să mergem mai departe. În final, sufletele noastre sunt libere.

Berbec - Renunță la teama că vei fi judecată

Nu trebuie să te întrebi ce vor spune oamenii din jurul tău cu privire la alegerile pe care vrei să le faci. Aceste schimbări îți vor aduce fericirea la care visezi de atât de mult timp. Pune-te pe primul loc și trăiește cum vrei să trăiești.

Taur - Renunță la vinovăție

Pe plan profesional ai un program foarte aglomerat și te simți vinovată că nu poți duce la bun sfârșit toate taskurile. Poate că nu reușești să termini tot ce ai de făcut pentru că sunt mult prea multe. Învață să mai delegi din sarcini astfel încât să îți poți trage și tu sufletul.

Gemeni - Renunță la grija zilei de mâine

Nu te mai concentra atât de mult pe viitor; momentul care contează (și singurul care există) este prezentul. AICI și ACUM se întâmplă viața ta, așa că învață să te eliberezi de grijă zilei de mâine și să te bucuri de viață așa cum este ea.

Citește și:

Rac - Renunță la toate întrebările fără răspuns

Nu mai pierde timp prețios făcându-ți atât de multe griji pentru toate întrebările la care încă nu ai răspuns. Trăiește acum, bucură-te de ce ai, acceptă viața așa cum este, numără-ți binecuvântările și învață să apreciezi lucrurile mărunte.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.