Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 27 aprilie - 3 mai ca să atragi fericirea?

Este momentul să renunțăm cu bucurie la tot ce ne ține prinși de trecut. Să ne descătușăm de durere și să învățăm să mergem mai departe. În final, sufletele noastre sunt libere.

Leu - Renunță la dorința de a controla viața oamenilor

Nu poți face asta - permite-le oamenilor din jurul tău să fie liberi, să ia deciziile pe care ei le consideră potrivite, să facă greșeli, să își învețe lecțiile și să meargă mai departe cu viața lor. Iar tu bucură-te mai mult de viața ta.

Fecioară - Renunță la teama de schimbare

Nu-ți fie teamă să faci schimbări importante în viața ta; ieși din zona de confort și descoperă ce înseamnă să trăiești cu adevărat. Să îți faci planuri frumoase și să descoperi lucruri noi. Nu mai amâna momentul, acum se întâmplă viața ta.

Balanță - Renunță la a îți face prea multe planuri

Dacă ar fi să alegem o lecție de viață învățată din această perioadă, aceasta ar fi "Nu te mai gândi la viitor, trăiește în prezent". Este momentul să nu îți mai faci atât de multe planuri pentru următoarele luni și să te concentrezi asupra vieții tale prezente - acum poți fi fericită, nu mâine.

Citește și:

Scorpion - Renunță la gândurile negative

Nu permite gândurilor negative să îți controleze viața. Ele nu te definesc. Nu permite ca mintea ta să fie bombardată cu anxietate, griji și stres. În momente mai puțin frumoase, concentrează-te pe lucrurile pozitive și învață să îți numeri binecuvântările.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.