Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 27 aprilie - 3 mai ca să atragi fericirea?

Este momentul să renunțăm cu bucurie la tot ce ne ține prinși de trecut. Să ne descătușăm de durere și să învățăm să mergem mai departe. În final, sufletele noastre sunt libere.

Săgetător - Renunță la teama că vei da greș

Urmează-ți visurile. Nu mai aștepta să vină cineva și să îți spună ce ai de făcut, tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. Nu îți fie teamă că vei da greș; și dacă o vei face, vei învăța lecții importante care să te ajute în viitor.

Capricorn - Renunță la a accepta sfaturi de la oamenii din jurul tău

Ascultă sfaturile pe care le primești, însă alege să te lași condusă de intuiție dacă ai de luat decizii importante. Inima ta știe cel mai bine de ce are nevoie și care este drumul pe care trebuie să mergi pentru a fi fericită cu adevărat. Ai încredere în ea.

Vărsător - Renunță la ideea de a avea o viață perfectă

Nimeni nu are o viață perfectă. Cu toții facem greșeli, învățăm din ele și mergem mai departe. Greșelile sunt cele care ne conturează cele mai frumoase idei, ne ajută să ne dăm seama ce este potrivit și ce nu pentru noi și care este drumul pe care trebuie să mergem în viață.

Citește și:

Pești - Renunță la teama de schimbare

De ce îți este frică? De faptul că evoluezi? Că viața ta se schimbă? Că lucrurile nu vor mai fi la fel? Da, poate că nu vor fi la fel - dar dacă vor fi mai bune, mai frumoase? Nu-ți ție teamă de schimbare - din contră, profită de ea cât de mult poți.

foto main: Katerina Klio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.