Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 4-10 mai ca să atragi fericirea?

O nouă luna, o nouă șansă de a începe un nou capitol. De data aceasta să alegem fericirea pentru noi. Să învățăm să ne bucurăm sufletele de această minune numită viață.

Berbec - Renunță la sentimentele negative

Nu te lăsa condusă de griji, de gânduri urâte, de anxietate, de durere. Încearcă să le accepți că fac parte din tine și învață să nu le acorzi atât de multă atenție. În schimb, umple-ți sufletul cu fericire pură și iubire.

Taur - Renunță la dorința de a ajuta toți oamenii din jurul tău

Nu vei putea face asta niciodată. În plus, este posibil să te dezamăgesc, dar unii oameni nu au nevoie de ajutorul tău; se descurcă și singuri. Poate că ar fi mai bine să le fii alături moral, să îi susții și să le oferi dragostea ta.

Gemeni - Renunță la grijă zilei de mâine

Viața ta se întâmplă chiar în acest moment. Nu îți mai face griji cu privire la viitor pentru că încă este departe de tine. Învață să trăiești acum și aici și îți vei da seama cât de frumoasă poate fi viața.

Citește și:

Rac - Renunță la perfecțiune

Acceptă-ți greșelile, învață din ele acele lecții importante și mergi mai departe pe drumul tău. Nimeni nu este perfect, nu mai fi atât de dură cu tine. Iubește-te așa cum ești, cu bune și cu rele, cu calități și defecte - pentru că toate acestea te fac să fii tu.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.