Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 4-10 mai ca să atragi fericirea?

O nouă luna, o nouă șansă de a începe un nou capitol. De data aceasta să alegem fericirea pentru noi. Să învățăm să ne bucurăm sufletele de această minune numită viață.

Săgetător - Renunță să te mai mustrezi pentru greșelile din trecut

Tu nu ești persoana care ai fost în urmă cu un an. Nici în urmă cu o lună. Nici în urmă cu o zi. Ești persoană care ești acum, în acest moment. Acceptă greșelile făcute și încearcă să devii o mai bună versiune a ta.

Capricorn - Renunță la ideea că nu poți ierta oamenii care ți-au greșit

Neiertandu-i îți faci ție rău și continui să trăiești în trecut, acolo unde lucrurile deja s-au întâmplat, iar tu nu mai poți face nimic pentru a le schimba. Știu că este greu, însă iertarea este singura cale de a face pace cu viața ta și de a merge mai departe.

Vărsător - Renunță la dorința de a fi tot timpul ocupată

Uneori trebuie să te mai și relaxezi. Să încerci să îți găsești timp pentru tine, să te bucuri de lucrurile mărunte care te ajută să uiți de griji și de probleme și care îți pun zâmbetul pe buze. Fă-ți un program mai strict de acum înainte și învață să ai timp și de tine.

Citește și:

Peșți - Renunță la teama de a face greșeli

Să nu-ți fie niciodată frică de greșeli deoarece acestea te ajută să crești și să înveți lucruri minunate. Mergi mai departe și bucură-te de drumul tău în viață, fă alegerile pe care vrei să le faci și trăiește liberă.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.