Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 4-10 mai ca să atragi fericirea?

O nouă luna, o nouă șansă de a începe un nou capitol. De data aceasta să alegem fericirea pentru noi. Să învățăm să ne bucurăm sufletele de această minune numită viață.

Leu - Renunță la frica de schimbare

Puterea este în mâinile tale; nu permite nimănui să țină frâiele vieții și să îți dicteze ce ai de făcut pe viitor. Nu te mai teme de schimbare pentru că ea te ajută să crești, să te dezvolți, să te redescoperi, să trăiești cu adevărat.

Fecioară - Renunță să te mai întorci în trecut

Trecutul s-a întâmplat și oricât de mult ai încerca nu mai poți face nimic pentru a schimba lucrurile. Acceptă tot ce ai trăit și mergi mai departe cu viața ta. Prezentul poate fi incredibil de frumos dacă faci puțin efort să trăiești așa cum îți dorești.

Balanță - Renunță la teama de iubire

Iubește cum nu ai mai iubit până acum. Iubește fără granițe, fără reguli, fără ziduri în jurul inimii tale. Iubește cu sufletul, cu inima, cu trupul, cu toată ființa ta. Nu-ți fie teamă să te bucuri de cel mai pur sentiment din lume.

Citește și:

Scorpion - Renunță la vinovăție

Eșți destul de aglomerată cu viața profesională și simți că nu reușești să rezolvi tot ce trebuie. Nu te simți vinovată, încearcă să ceri ajutorul colegilor de echipă și vei vedea cum împreună veți putea găsi soluții pentru toate problemele.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.