Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 11-17 mai ca să atragi fericirea?

Nu alerga după fericire. Nu o vei găsi. Fericirea te va găsi pe tine. Adevărata fericire o vei găsi în tine. Iar cea mai scurtă cale să ajungi acolo este să ai grijă de sufletul tău.

Berbec - Trebuie să renunți la ideea că trebuie să ai tot îți dorești

Nu, fericirea nu se numără în toate lucrurile pe care ți le dorești. Fericire este să fii mulțumită și împlinită cu ce ai deja. Așa că scapă de această idee și permite-i bucuriei să îți invadeze sufletul.

Taur - Trebuie să renunți la frica de schimbare

Nu-ți mai fie atât de teamă de schimbare pentru că aceasta îți va aduce doar lucruri frumoase - oameni noi, experiențe inedite, lecții de viață, te va ajută să crești, să evoluezi și să înveți. Acceptă schimbările pentru că sunt un cadou de la Univers.

Gemeni - Trebuie să renunți la nefericire

E atât de simplu, nu? Este foarte important că în această perioadă să nu te mai concentrezi atât de mult pe lucrurile mai puțin frumoase. În schimb, învață să îți numeri binecuvântările pentru că ele sunt cele care îți fac ziua minunată.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți la dorința de a avea o viață perfectă

Permite-ți să fii imperfectă pentru că în imperfecțiune există frumusețe, creștere, evoluție, transformare, schimbare, fericire. În imperfecțiune poți trăi viața pe care ți-o dorești și, cel mai important, poți fi împlinită și fericită.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.