Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 11-17 mai ca să atragi fericirea?

Nu alerga după fericire. Nu o vei găsi. Fericirea te va găsi pe tine. Adevărata fericire o vei găsi în tine. Iar cea mai scurtă cale să ajungi acolo este să ai grijă de sufletul tău.

Leu - Trebuie să renunți să îți mai pese de ce gândesc alții despre tine

Tu nu trebuie să îți trăiești viața după ce îți spun unii sau alții. Nu, tu trebuie să trăieșți așa cum îți dorești, după cum îți dictează sufletul și inima. Concentrează-te asupra sufletului tău și învață să îl faci fericit.

Fecioară - Trebuie să renunți la ideea că fiecare zi trebuie să fie specială

Nu, nu trebuie. Sunt zile frumoase și zile mai puțin frumoase așa cum sunt emoții bune și emoții mai puțin bune. Acceptă-le ca fiind parte din viața ta și continuă-ți drumul. Între timp, nu uita să îți numeri binecuvântările.

Balanță - Trebuie să renunți la încercarea de a face pe plac fiecăruia

Viața ta depinde doar de tine. Fericirea ta depinde doar de tine. Nu mai pierde timp prețios încercând să faci pe plac fiecărei persoane din viața ta. Asta nu se va întâmplă niciodată. Pune-te pe primul loc și bucură-te de timpul tău.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la teama de necunoscut

Fă un pas și aruncă-te în necunoscut; va fi cea mai frumoasă experiență trăită până acum. Vei fi mai fericită ca niciodată. Nu te mai teme, ieși din zona de confort și învață să te bucuri de viață.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.