Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 11-17 mai ca să atragi fericirea?

Nu alerga după fericire. Nu o vei găsi. Fericirea te va găsi pe tine. Adevărata fericire o vei găsi în tine. Iar cea mai scurtă cale să ajungi acolo este să ai grijă de sufletul tău.

Săgetător - Trebuie să renunți să-ți mai faci griji pentru ziua de mâine

Nimeni nu îți garantează că ziua de mâine va exista. Atunci de ce să îți faci griji pentru un moment incert? De ce să nu te bucuri de prezent, singurul care contează și, cel mai important, care există cu adevărat?

Capricorn - Trebuie să renunți să pui răul în față

"Și dacă se va întâmplă asta?". " Și dacă nu voi reuși?". Îți sună cunoscute aceste întrebări? Nu mai pune răul în față. Mergi mai departe, învață-ți lecțiile și evoluează. În aceste momente găsești frumusețea vieții.

Vărsător - Trebuie să renunți la durere

Depășește aceste momente; privește adânc în sufletul tău și găsește puterea de a te ridica de la pământ și de a merge mai departe. Știu că este greu, însă tu ești singura care poate face ceva pentru a schimba starea în care te afli.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți să iei lucrurile mult prea personal

Fiecare om trăiește propria viață; nu te mai concentra pe ce spune și ce părere are altă persoană despre tine, în cinci minute nici măcar nu o mai interesează nimic cu privire la viața ta. Trăiește fără să te gândești la alții, trăiește pentru tine.

foto main: lassedesignen, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.