Setari Cookie-uri

10 Mantre pe care să ți le spui când te simți fără speranță

Toate problemele au o soluție, fiecare experiență reprezintă o oportunitate pentru mine să învăț și să cresc și sunt în siguranță. Sunt în pace!

Cu toții am fost într-un punct în care frustrările din viața de zi cu zi ne-au pus într-o stare foarte dificilă. Ocazional, poate fi greu să ieșim din acea dispoziție. Când se întâmplă acest lucru, cel mai ușor lucru pe care îl poate face mintea noastră este să apeleze la deznădejde. Și ghici ce? Fix asta face de fiecare dată. Însă atitudinea ta nu trebuie să rămână așa; este posibil să ai nevoie de puțin ajutor pentru a ieși din stările dificile - iar în astfel de situații intervine gândirea pozitivă.

Cercetările științifice arată că gândirea pozitivă poate fi un instrument excelent pentru a îți stimula sănătatea cognitivă. Rostirea mesajelor inspiraționale, care să te motiveze îți poate schimba emoțiile redirectionand activitatea creierului departe de acele gânduri și sentimente negative și ajutându-te să te concentrezi pe cele pozitive. Chiar dacă nu ești genul de persoană care să mediteze, doar spunându-ți (în tăcere sau chiar cu voce tare) aceste mantre poate fi o acțiune suficientă pentru a produce o schimbare semnificativă a dispoziției.

Citește și:

Iată 10 mantre puternice și pline de inspirație de care să îți amintești atunci când te simți fără speranță:

1. Mă iubesc pe mine așa cum sunt. Cu bune și cu rele. Cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

2. Viitorul meu este luminos. Trăiesc acum în iubire, lumină şi bucurie nețărmurite.

3. Sunt atât de bucuroasă să trăiesc în corpul meu. Mi-a fost dat să mă poarte pentru tot restul vieții și este datoria mea să îl onorez.

4. Toate problemele au o soluție, fiecare experiență reprezintă o oportunitate pentru mine să învăț și să cresc și sunt în siguranță. Sunt în pace!

5. Nu pot schimba o altă persoană. Îi las pe alții să fie cine sunt, iar eu iubesc pur și simplu ceea ce sunt.

6. Dragostea este contagioasă. Când împărtășesc dragoste, vine înapoi la mine multiplicată. Dragostea deschide orice ușa.

Citește și:

7. Aleg să îmi văd viața mișcându-se în direcții diferite, toate fiind în mod egal la fel de bune. Unele lucruri sunt chiar mai bune acum decât erau în tinerețea mea.

8. Viața mea merge minunat. Totul în viața mea merge bine acum şi întotdeauna.

9. Pacea Divină și armonia deplină mă înconjoară pretutindeni. Manifest compasiune, toleranță și dragoste pentru toți oamenii.

10. Mă eliberez toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

foto main: Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.