Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 25-31 mai ca să atragi fericirea?

Depășește limitele impuse chiar de către mintea ta. Acceptă ajutorul trimis de către Dumnezeu și dă-ți seama că nu eșți singură în această lume. 

Berbec - Renunță la gândurile negative pe care ți le creezi singură

Tu ești stăpâna minții tale. Nu mai permite gândurilor negative să îți invadeze sufletul, preia controlul și înlocuiește-le cu gânduri frumoase, zen, pozitive și inspiraționale. Meriți să vezi partea frumoasă a lucrurilor.

Taur - Renunță la durere

Alege să te pui pe primul loc de fiecare dată; alege să ai grijă de tine indiferent de situație. Alege să te iubești astfel încât să poți oferi iubire și oamenilor dragi care au nevoie de tine. Renunță la durere.

Gemeni - Renunță la dorința de răzbunare

Nu păstra în sufletul tău sentimente atât de urâte precum răzbunarea; eliberează-te de toate aceste emoții și permite stărilor frumoase, bucuriei, iubirii, să pătrundă în inima ta și să îți inunde viața.

Citește și:

Rac - Renunță la ideea că te poți descurca singură cu problemele pe care le ai

Acceptă ajutorul pe care îl primești din partea oamenilor dragi; sunt atâtea persoane care te iubesc necondiționat și care îți vor binele. Să spui că nu mai poți și să accepți mâna care îți este întinsă este un semn de curaj, nu de lașitate.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.