La ce trebuie să renunți în săptămâna 25-31 mai ca să atragi fericirea?

La ce trebuie să renunți în săptămâna 25-31 mai ca să atragi fericirea?
Kudika
23 Mai 2020

Depășește limitele impuse chiar de către mintea ta. Acceptă ajutorul trimis de către Dumnezeu și dă-ți seama că nu eșți singură în această lume. 

Săgetător - Renunță la dorința de a controla totul

Nu, nu ești Dumnezeu. Nu poți controla totul. Tocmai aceasta este partea frumoasă a vieții, că nu știi ce te așteaptă mâine. De fapt, nu știi ce te așteaptă în secunda următoare. Permite-i Universului să își joace cartea și tu bucură-te de călătorie.

Capricorn - Renunță la cheful de amânare

De ce tot amâni lucrurile? De ce amâni rezolvarea problemelor? De ce amâni viața ta? Nu îți mai face atâta rău, acceptă ce se întâmplă, înfruntă-ți fricile, găsește soluții pentru situațiile dificile și mergi mai departe.

Vărsător - Renunță la dorința de a schimba oamenii

Nu poți schimba pe nimeni, decât pe tine însăți. Învață să accepți oamenii așa cum sunt, cu bune și cu rele... iar dacă simți că relația cu ei este una toxică, alege să te îndepărtezi de ei dacă simți că nu acceptă ajutorul tău.

Pești - Renunță la toate amintirile dureroase din trecut

De ce alegi să trăiești într-un timp care nici măcar nu mai există? De ce te hrănești cu amintiri dureroase? Închide o dată pentru totdeauna acel capitol dificil și îndreaptă-ți atenția asupra prezentului. Învață să trăiești aici și acum.

foto main: WarmTail, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri