Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 25-31 mai ca să atragi fericirea?

Depășește limitele impuse chiar de către mintea ta. Acceptă ajutorul trimis de către Dumnezeu și dă-ți seama că nu eșți singură în această lume. 

Leu - Renunță la ideea că viața trebuie să fie perfectă

Nu, viața nu este perfectă. Nimic din această lume nu este perfect. Mai mult decât atât, în imperfecțiune există frumusețe, bucurie, fericire. Bucură-te de viața pe care o ai, cu bune și cu rele, și apreciază fiecare lucru mărunt.

Fecioară - Renunță la grijile pentru viitor

Nu îți mai face griji pentru ziua de mâine; viitorul este incert. Încearcă, în schimb, să te concentrezi asupra momentului prezent pentru că este singurul care există cu adevărat. Trăiește pentru azi, pentru acum.

Balanță - Renunță la frica de schimbare

Nu te teme de schimbare, din contră - accept-o deoarece doar așa vei crește, te vei dezvolta, vei învăța lucruri noi și vvei deveni o versiune mult mai bună a ta. Oamenii dragi îți sunt alături și te sprijină necondiționat.

Citește și:

Scorpion - Renunță la obsesia de a găsi iubirea în alți oameni

Nu poți găsi iubire în alți oameni. Mai întâi trebuie să găsești iubire în tine, în sufletul tău. Caută adânc și vei fi surprinsă de ce vei găsi - cea mai pură și mai frumoasă dragoste din lume.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.