Setari Cookie-uri

Vindecă-ți subconștientul. 3 Tehnici simple pentru a smulge pentru totdeauna negativitatea de la rădăcini

Poți face asta. Puterea este la tine. 

Mintea subconștientă este precum memoria laptopului - aceasta salvează orice informație pe care o alimentezi. Nu face discriminări între informațiile utile și informațiile greșite sau care nu îți sunt necesare. Ea salvează totul.

Mintea subconștientă învață prin repetare - așadar, dacă este alimentată de aceleași informații de mai multe ori, ea continuă să le rescrie până când informațiile sunt complet înregistrate. Și da, astfel de informații sunt mai greu de șters. Cea mai bună și eficientă tehnică de a modifica modelele minții subconștiente negative este conștientizarea.

Ce ai de făcut: trebuie să devii conștientă de tiparele subconștiente.

Conștientizarea este un obicei și cu cât îl practici mai mult, cu atât el devine o a două natură. Următoarele tehnici sunt extrem de utile în dezvoltarea conștientizării proceselor fizice și mentale:

Citește și:

1. Urmărește-ți conștient gândurile

Scopul tău este să te detașezi de gândurile tale pentru câteva momente și să le privești ca un observator neutru. Această practică te poate ajuta să conștientizezi modelele de gândire negativă. Vei pune la îndoială anumite lucruri și, prin această practică, vei schimba gândurile negative în mod conștient cu unele pozitive.

Ce poți face: stai confortabi, respiră adânc și liniștește-te. Începe să înțelegi ce gândești fără să te implici prea mult. Dacă anumite gânduri produc emoții puternice în tine, simte acele emoții în loc să încerci să suprimi gândurile. Distribuie-ți atenția în corpul tău și simte energia din spatele acestor gânduri. Pe măsură ce îți urmărești gândurile, vei deveni conștientă de multe modele de gândire negativă care se află în mintea ta. Pur și simplu conștientizarea acestor modele este suficientă pentru a începe să se dezintegreze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.