Setari Cookie-uri

Vindecă-ți subconștientul. 3 Tehnici simple pentru a smulge pentru totdeauna negativitatea de la rădăcini

Poți face asta. Puterea este la tine. 

2. Simte în mod conștient emoțiile

Conștientizarea emoțiilor tale te ajută să înțelegi conexiunea gândire-emoție. Acest lucru te poate ajută să eliberezi aceste emoții negative puternice.

Cum poți face asta: recreează conștient răspunsurile emoționale atunci când ești singură.

Să presupunem că îți este foarte greu în trafic - simți o anxietate puternică când ești la volan și sunt prea multe mașini în jurul tău. Când te afli într-o astfel de situație, este greu pentru mintea ta să facă ceva pozitiv. Există însă o soluție - poți folosi acest moment pentru a îți antrena mintea când te întorci acasă.

Când ajungi acasă, ia o pauză și stai confortabil într-un loc calm pentru a recrea acel scenariu. În acest fel, vei avea emoții similare. Însă, de data aceasta în loc să fii pierdută în gândurile tale și depășită de emoții, ai de ales să îți simți conștient emoțiile. Pe măsură ce le simți și le accepți, acestea vor începe să își piardă puterea asupra ta.

Citește și:

3. Simte în mod conștient corpul tău și ajută-l să se relaxeze

Simte tot ce simte corpul tău și, în același timp, învață să îl ajuți să se relaxeze în momentele dificile.

O tehnică simplă este meditația - pur și simplu în timpul ședinței de meditație simte interiorul corpului tău pornind de la tălpile picioarele până în vârful capului. Pe măsură ce îți scanezi astfel corpul, învață să relaxezi anumite puncte de tensiune.

Relaxarea corpului este cheia vindecării. Cu cât corpul este mai relaxat, cu atât te vei simți mai bine. Acest exercițiu funcționează cel mai bine înainte de a merge la somn astfel încât să te simți fresh și plină de energie a doua zi dimineața.

foto main: ale-kup, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.