Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 1-7 iunie ca să atragi fericirea?

Fericirea și liniștea sufletească vin atunci când înțelegem că ceea ce ne oferă Universul este mai bun decât ceea ce ne dorim noi.

Berbec - Renunță la gălăgia din jurul tău

Încearcă să pui liniștea sufletului pe primul loc în această perioadă; încearcă să fii puțin egoistă și să ai grijă de tine. Încearcă să dai volumul mai încet zgomotului din viața ta. Încearcă să fii tu cu tine însăți.

Taur - Renunță la ideea că poți vindeca oamenii

Oamenii se schimbă doar dacă își doresc să se schimbe. Nu este în puterea ta să îi vindeci. Încearcă să te detașezi de tot ce se întâmplă și să înveți să îți dai seama că tu ești cea mai importantă. Zi de zi, clipă de clipă.

Gemeni - Renunță să te mai pui pe loc secund

Universul are un sfat pentru tine în această perioadă: înainte de a îți păsa de altcineva, învață să îți pese de tine. Nu te mai concentra pe ce spun, fac sau simt oamenii din jurul tău. Îndreaptă-ți atenția asupra propriei persoane și alege fericirea pentru tine.

Citește și:

Rac - Renunță să mai ai încredere în alte persoane

Este posibil să îți dai seama că ai făcut o greșeală majoră cu privire la o decizie pe care ai luat-o recent și asta deoarece te-ai lăsat influențată de oamenii din jurul tău, oameni în care ai crezut că poți avea încredere.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.