Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 1-7 iunie ca să atragi fericirea?

Fericirea și liniștea sufletească vin atunci când înțelegem că ceea ce ne oferă Universul este mai bun decât ceea ce ne dorim noi.

Săgetător - Renunță la ideea că oamenii trebuie să fie perfecți

Nimeni nu este perfect. Nici noi, oamenii, nici lucrurile, nici fiecare detaliu care ne înconjoară. Și știi care este partea interesantă? În asta constă frumusețea vieții: în imperfecțiune. Așa că acceptă asta o dată pentru totdeauna și bucură-te de drumul tău.

Capricorn - Renunță să mai ceri sfaturi

Poate că este timpul să îți iei inima în dinți și să te concentrezi pe ce ai de făcut. Nu mai asculta de sfaturile oamenilor din jurul tău, de data aceasta alege să înveți să îți asculți intuiția și să te lași condusă de sufletul tău.

Vărsător - Renunță la dorința ca lucrurile să se întâmple când vrei tu

Nimic nu se întâmplă atunci când îți dorești tu pentru că este posibil că Universul să simtă că tu nu ești pregătită pentru tot ce urmează. Învață să faci un pas în spate, să ai răbdare și să te lași purtată de destin.

Citește și:

Pești - Renunță să îți pui singură bețe în roate

Ești mai puternică decât crezi. Poți lupta fără probleme pentru a ajunge acolo unde îți dorești, pentru a îți împlini visurile. Ai încredere în tine și mergi mai departe, depășește obstacolele și luptă pentru fericirea ta.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.