Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 1-7 iunie ca să atragi fericirea?

Fericirea și liniștea sufletească vin atunci când înțelegem că ceea ce ne oferă Universul este mai bun decât ceea ce ne dorim noi.

Leu - Renunță să accepți sfaturile celor din jurul tău

Poate că oamenii care îți oferă aceste sfaturi au intenții bune și nu își doresc decât să te ajute, însă tu știi cel mai bine de ce are nevoie sufletul tău pentru a fi cu adevărat fericit. Este momentul să îl asculți mai des.

Fecioara - Renunță să crezi că viața este doar despre lucruri frumoase

Viața este incredibilă - este un cadou de la Univers cu de toate: cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase, cu amăgiri și râsete, cu iubire și suferință. Accept-o așa cum este și bucură-te de ea.

Balanță - Renunță să te mai gândești la ziua de mâine

Tot ce contează în acest moment este prezentul - acesta este singurul care există, care se întâmplă. ACUM și AICI este viața ta. Nu te mai gândi nici la trecut pentru că deja s-a întâmplat și nici la ziua de mâine pentru că nici nu știi cum va fi.

Citește și:

Scorpion - Renunță să te mai grăbești

Poate că ar fi mai bine dacă ai face un pas în spate și i-ai permite Universului să își joace cartea. Poate că ar fi mai bine dacă nu ai mai încerca din răsputeri să controlezi totul. Lasă-te purtată de destin.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.