Setari Cookie-uri

18 iunie: Mercur retrograd în Rac. Se deschid porțile trecutului pentru a repara greșeli dureroase și a vindeca suflete rănite

Pe 18 iunie Mercur își începe mișcarea retrogradă și o încheie pe 12 iulie... și nu oricum, ci în zodia Rac aducând cu el un val de energii pozitive pentru toate zodiile. 

În general, Mercur retrograd vine la pachet cu o avalanșă de schimbări neașteptate, cu o comunicare foarte dificilă, cu emoții neînțelese și stări de anxietate. Însă, de data aceasta, totul va fi diferit deoarece Mercur vă fi influențat de Sirius, cea mai strălucitoare stea.

Iată care este mesajul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Îndrăznește să privești către trecut

Este momentul să repari ce nu ai avut curajul să repari până acum. Îndrăznește să deschizi ușa trecutului pentru ultima dată pentru că doar așa vei reuși să iți vindeci sufletul de toate rănile care încă dor și nu iți permit să mergi mai departe cu viața ta.

Taur - Nu uita că tu ești cea mai importantă

Învață să trăiești pentru tine. Învață să te pui pe primul loc, să crezi în tine, să lupți pentru ceea ce iți dorești. Învață să privești mai des în sufletul tău pentru că acolo există cel mai frumos și mai pur sentiment întâlnit vreodată: iubirea adevărată și necondiționată față de tine însăți.

Citește și:

Gemeni - Ești puternică

Nu crede ce spun alți oameni. Învață să iți asculți intuiția și să crezi că ești o persoană puternică. Este un drum dificil, însă nu imposibil de trecut. Puțin cate puțin și vei vedea că lucrurile se vor aranja în favoarea ta.

Rac - Pune-ți în ordine viața

În ultima perioadă s-au întâmplat atât de multe lucruri neașteptate încât nici nu mai știi cine ești și de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. Profită de următoarele zile/ săptămâni pentru a iți îndrepta atenția asupra propriei persoane și a analiza la rece toate deciziile luate.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.