Setari Cookie-uri

18 iunie: Mercur retrograd în Rac. Se deschid porțile trecutului pentru a repara greșeli dureroase și a vindeca suflete rănite

Pe 18 iunie Mercur își începe mișcarea retrogradă și o încheie pe 12 iulie... și nu oricum, ci în zodia Rac aducând cu el un val de energii pozitive pentru toate zodiile. 

Săgetător - Învață să ieși din zona de confort

Este posibil ca în următoarea perioadă să apară câteva schimbări destul de interesante și neașteptate pentru tine care vor aduce adrenalină, aventură, noutate în viața ta. Ieși din zona de confort și profită de ele, te vei simți mai bine că niciodată.

Capricorn - Evită oamenii toxici

Nu permite nimănui să iți schimbe starea de spirit; în această perioadă ești destul de sensibilă, iar oamenii pesimiști și toxici pot profita de bunătatea ta. Învață să ai mai multa grija de sufletul tău și să iți protejezi inima.

Vărsător - Îndrăznește să rezolvi acele probleme dureroase din trecut

Îndrăznești să deschizi ușa trecutului și asta deoarece nu ești mulțumită de răspunsurile pe care le ai cu privire la anumite probleme destul de dureroase. Știi că pentru a iți continua drumul și a iți elibera sufletul de toată presiunea, este necesar să rezolvi aceste probleme.

Citește și:

Pești - Ia decizii pentru viitor

Ești foarte inspirată, așa că este momentul să iei o pauză de la tot ce faci, să iți aduni gândurile, să iți pui în ordine emoțiile și sentimentele și să iei decizii importante pentru viitorul tău. Nu te lăsa influențată de ce spun cei din jurul tău, ascultă-ți intuiția și alege cu sufletul.

foto main: sdecoret, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.