Setari Cookie-uri

18 iunie: Mercur retrograd în Rac. Se deschid porțile trecutului pentru a repara greșeli dureroase și a vindeca suflete rănite

Pe 18 iunie Mercur își începe mișcarea retrogradă și o încheie pe 12 iulie... și nu oricum, ci în zodia Rac aducând cu el un val de energii pozitive pentru toate zodiile. 

Leu - Trebuie să știi ce iți dorești de la viață

Nu permite nimănui să ia decizii pentru tine. Acceptă sfaturile pe care le primești de la oamenii din jurul tău, însă încearcă să iți asculți intuiția și să alegi cu sufletul. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Fecioară - Nu te pierde în gândurile tale

Această perioadă poate fi ușor copleșitoare pentru tine; comunicarea cu oamenii din jurul tău ar trebui să devină o prioritate. Nu lua nicio decizie pripită și evită să faci promisiuni de care nu ești sigură că le poți respecta.

Balanță - Nu uita să ai grija de sufletul tău

Ești prinsă într-o avalanșă de taskuri și sarcini importante pe plan profesional și este posibil să te pui pe plan secund. Învață să echilibrezi balanța pentru că, în caz contrar, te vei trezi și iți vei da seama că ai uitat de sufletul tău.

Citește și:

Scorpion - Acceptă ceea ce simți

Este în regulă daca te simți puțin pierdută, daca nu iți găsești starea necesară de a continua sau daca nu știi care mai este drumul pe care trebuie să mergi în viață. Ia o pauza, ascultă-ți gândurile mai des, intră în conexiune cu sufletul tău.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.