Setari Cookie-uri

9 Ingrediente esentiale pentru a fi o persoana fericita

Fericirea nu vine cu o persoana. Fericirea se gaseste in sufletul tau, asteapta sa fie descoperita. 

1. Capacitatea de a fi in regula cu a nu fi intotdeauna in regula. Oamenii fericiti nu sunt cei care sunt fericiti tot timpul, ci cei care pot accepta cu gratie toate emotiile si experientele lor.

2. Cativa prieteni adevarati care te iubesc neconditionat si sunt alaturi de tine non stop.

3. Abilitatea de a realiza ca tot ceea ce experimentezi este o extensie a ta - este ceea ce simti si traiesti. Nu uita ca bucuria vine din lucruri marunte.

4. O rutina foarte atenta pentru sanatatea trupului, a mintii, a corpului si a spiritului tau. Ai grija de tine ca si cum ai fi cel mai frumos diamant.

5. Abilitatea ca din cand in cand sa pui telefonul deoparte, sa inchizi laptopul, sa te deconectezi de la munca si sa te bucuri de viata.

6. O rutina la care te poti intoarce astfel incat sa elimini stresul din viata ta si sa te incarci cu energie pozitiva - fie ca vorbim despre meditatie, fie despre yoga, cititul unei carti sau alte activitati care te linistesc, este foarte important sa ai o rutina pentru sufletul tau.

Citește și:

7. Abilitatea de a accepta realitatea si de a iti spune ca "si asta va trece". Totul este trecator in viata, sa nu uiti niciodata asta.

8. Recunostinta. Gaseste in fiecare zi cateva minute/secunde pentru a iti spune cat de recunoscatoare esti pentru viata pe care o ai, pentru tot ce ai trait pana acum, pentru oamenii frumosi din jurul tau, pentru clipele speciale.

9. Capacitatea de a te bucura de lucrurile marunte, de viata ta de zi cu zi - chiar si atunci cand este plictisitoare. Gaseste bucurie in acele situatii linistite, chiar banale - pentru ca de acolo vine fericirea adevarata.

foto main: unsplash

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.