Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 iulie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la ideea că viața trebuie să fie perfectă

Nu, viața este incredibil de frumoasă și, în același timp incredibil de dificilă. Nu va fi niciodată perfectă pentru că nimeni și nimic din acest Univers nu este perfect. Acceptă ceea ce trăiești și învață să apreciezi lucrurile frumoase din viața ta în detrimentul celor dificile.

Taur - Renunță la a mai avea așteptări de la oamenii din jurul tău

Trăiește gândindu-te că fiecare persoană are propria poveste; învață să nu mai ai așteptări de la oamenii din jurul tău pentru că doar așa vei ajunge să nu mai suferi. Concentrează-te doar asupra ta și totul se va schimba.

Gemeni - Renunță la oamenii toxici din jurul tău

Învață să te eliberezi de negativitatea din jurul tău; învață să îți protejezi sufletul de oamenii care îți fac rău. Învață să aduci în viața ta bucurie, fericire, zâmbete, iubire pură... și vei face asta doar renunțând la tot ce este toxic.

Citește și:

Rac - Renunță la a mai permite altora să îți controleze viață

În această săptămână învață să iei deciziile de una singură; să îți asculți sufletul și să înțelegi de ce are nevoie pentru a fi fericit. Să înveți să te bazezi pe intuiție și doar atât. Nu trăi după cum îți dictează alți oameni.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.