Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 iulie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la dorința de a controla totul

Nu poți controla totul și cu cât înveți acest lucru mai repede cu atât te vei putea bucura mai mult de viață. Încearcă să faci un pas în spate și să permiți Universului să își joace cartea. Între timp, bucură-te de călătorie.

Capricorn - Renunță la așteptările pe care le ai de la viață

Încearcă să nu mai ai atât de multe așteptări și, cel mai important, încearcă să nu mai trăiești în viitor. În schimb, învață să îți concentrezi atenția asupra momentului prezent și să accepți viața așa cum este ea - cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

Vărsător - Renunță la a mai face atâtea sacrificii

Viața nu este doar despre sacrificii; învață să te eliberezi de tot și să înveți să trăiești după cum îți dictează Universul. Bucură-te de momente, apreciază lucrurile mărunte, înconjoară-te de oameni frumoși și iubește fiecare clipă.

Citește și:

Pești - Renunță la dorința de a schimba oamenii

Nu trebuie să schimbi oamenii, ci din contră. Trebuie să înveți să îi accepți așa cum sunt, cu bune și cu rele, și să îi iubești necondiționat. Înțelege acest lucru și vei vedea cum lucrurile se vor îmbunătăți în toate tipurile de relații din viața ta.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.