Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 iulie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Renunță la trecut

Este momentul să te bucuri de prezent, motiv pentru care ar fi bine să lași în spate trecutul și să nu te mai întorci niciodată la toate amintirile care îți răscolesc sufletul. Învață să ai grijă de tine și să alegi fericirea.

Fecioara - Renunță la încăpățânare

Uneori lucrurile nu sunt așa cum îți dorești și asta este în regulă; învață să accepți ceea ce se întâmplă și să mergi mai departe cu viața ta. Universul are planuri minunate pentru tine, trebuie doar să ai răbdare.

Balanță - Renunță la oamenii care te-au rănit

Învață să ierți și, cel mai important, să lași trecutul în spate. Renunță la oamenii care te-au rănit și învață să îți vindeci inima astfel încât să poți merge mai departe cu viața ta. Zâmbește, bucură-te și trăiește cu adevărat.

Citește și:

Scorpion - Renunță la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale

Știu că îți este greu să îți deschizi sufletul și să mai ai încredere în oameni, însă dacă nu faci asta nu vei putea trăi cu adevărat și nu vei mai putea întâlni iubire (în toate formele ei). Dărâmă zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și trăiește liber.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.