Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care cuplurile fericite nu le gândesc niciodată

Câte bifezi de pe această listă?

Nu poate exista o relație adevărată de iubire decât dacă există angajament, loialitate, înțelegere, răbdare și persistență.

Iată cele mai importante lucruri la care o persoană aflată într-o relație cu adevărat fericită nu se gândește niciodată:

1. "Relația mea cu el va rezolva toate problemele mele."

Cea mai puternică relație pe care o vei avea vreodată este relația cu ține însăți. Învață să te iubești mai întâi pe tine în loc să iubești ideea altcuiva care te iubește.

2. "El este centrul Universului meu"

O relație cu adevărat fericită există atunci când două persoane își acceptă trecutul, se susțin reciproc în prezent și se încurajează pentru viitor. Nu îl transforma pe el în centrul Universului tău.

Citește și:

3. "Relațiile frumoase sunt întotdeauna ușoare"

Greșit. Relațiile frumoase necesită muncă. Relațiile frumoase necesită sacrificiu și compromis. Adevărata dragoste nu înseamnă să fii acolo când este convenabil - ci atunci când este greu, când persoana de lângă tine are nevoie. Nu fugi când lucrurile devin dificile, rămâi alături de omul pe care îl iubești și luptă necondiționat țînându-l de mână mai strâns ca niciodată.

4. "Iertarea nu este necesară"

Cine a spus că răzbunarea este dulce nu a gustat niciodată dulceața iertării. Iubirea trăiește în viața ta, însă trebuie să o împărtășești - iar acest lucru necesită iertare constantă. Acele greșeli făcute atât de tine, cât și de partenerul de cuplu trebuie transformate în experiențe de învățare. Dragostea înseamnă răbdare, optimism și uneori o îmbrățișare simplă atunci când nu mai rămâne nimic de spus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.