Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care cuplurile fericite nu le gândesc niciodată

Câte bifezi de pe această listă?

5. "Ar trebui să se schimbe pentru mine"

Cea mai mare greșeală este să crezi că există doar un singur mod corect de a asculta, de a vorbi, de a avea o conversație sau de a fi într-o relație. Cea mai profundă dorință a naturii umane este nevoia de a fi apreciat așa cum ești.

Uneori ne dorim să schimbăm imaginea a ceea ce ne dorim să fie partenerul de cuplu în funcție de ceea ce credem că avem nevoie. Însă aceste acțiuni și percepții sunt împotriva beneficiilor lui și a noastra și se termină întotdeauna în dezamăgire.

6. "Este mai ușor dacă păstrez asta doar pentru mine acum"

Nu există o altă zi în afară de ziua de astăzi; ieri s-a întâmplat deja și este posibil ca mâine să nu mai fie. Spune ce ai de spus. Împărtășește-ți iubirea în mod deschis și sincer chiar acum.

Citește și:

Indiferent de situație, vei pierde oameni importanți din viața ta. Indiferent de cât de mult timp petreci cu cineva sau cât de mult apreciezi o persoană, uneori vei simți că nu ai suficient timp pentru a fi cu aceasta. Așadar, nu învăța această lecție pe calea grea, dificilă.

Exprimă-ți dragostea. Spune-i celui pe care îl iubești ce simți că trebuie să spui. Nu te feri de discuțiile importante pentru că știi că te fac să te simți incomod.

7. "Toate relațiile pot fi reparate"

Poate sună aspru, însă nu toate cuplurile sunt menite să fie cupluri. Și asta este în regulă; este întotdeauna mai bine să fii singură decât într-o relație care te obligă să îți sacrifici fericirea.

Deși nu toate relațiile sunt menite să fie, nu există relații eșuate deoarece fiecare persoană din viața ta vine să îți dea o lecție importantă. Uneori oamenii aleg să o ia pe drumuri diferite. Tot ce trebuie să faci în astfel de situații este să accepți ce se întâmplă și să mergi mai departe. Fă tot ce poți pentru a fi bine și nu te mai chinui să repari ce nu poate fi reparat.

Citește și:

Când cineva alege să iasă din viața ta, este important să îl eliberezi emoțional. Să știi că acesta nu este un final - este un nou început. Acum s-a încheiat doar capitolul în care avea și el un rol. Povestea ta nu s-a terminat aici, ea continuă.

foto main: Katflare, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.