Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 iulie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la tot ce te ține în trecut

Oricât de dificil ar fi, încearcă să te eliberezi de trecut. Închide acel capitol dureros, îngroapă amintirile și mergi mai departe cu viața ta. Învață să fii recunoscătoare pentru momentele frumoase din prezent; chiar dacă nu le vezi, crede-mă că sunt acolo, așteaptă să fie trăite.

Taur - Renunță la dorința de a îți controla emoțiile

Învață să acccepti ceea ce se întâmplă, să nu îți mai controlezi atât de mult emoțiile; permite-i sufletului tău să simtă tot ce își dorește să simtă deoarece doar așa se poate vindeca cu adevărat. Ai răbdare și alege să fii vulnerabilă.

Gemeni - Renunță la dorința de a avea o viață perfectă

De ce să îți dorești o viață perfectă când tocmai frumusețea vieții constă în imperfecțiunea ei? Bucură-te de ea așa cum este, trăiește din plin fiecare clipă, învață din greșeli și iubește cum nu ai mai iubit până acum.

Citește și:

Rac - Renunță să îți mai faci prea multe planuri cu privire la viitor

Învață să trăiești în prezent pentru că aici și acum se întâmplă viața ta. Bucură-te de lucrurile mărunte pentru că acestea sunt cele care contează cu adevărat, stai în preajma oamenilor frumoși, creează-ți amintiri care peste ani să îți pună zâmbetul pe buze.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.