Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 iulie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la tot ce este negativ în viața ta

Învață să te concentrezi pe lucrurile pozitive, să vezi partea plină a paharului, să zâmbești mai des, să fii recunoscătoare pentru tot ce este frumos în viața ta și să trăiești doar pentru momentul prezent. Fă această schimbare și vei vedea că te vei simți mult mai bine.

Capricorn - Renunță la teama de viitor

De ce îți faci griji pentru ceva care nici măcar nu există? Învață să trăiești acum pentru că ACUM este viața ta. Este singurul moment care contează; nu știi ce îți va aduce viitorul și nici cum îl vei întâmpina.

Vărsător - Renunță la încăpățânare

Uneori este bine să te lași purtată de val; să accepți că nu poți controla absolut tot ce se întâmplă în jurul tău, să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea și să îți arate care sunt planurile lui pentru tine. Nu mai lupta împotriva lui.

Citește și:

Pești - Renunță la teama unui nou început

De ce te temi mai exact? De faptul că nu știi ce urmează? Tocmai aceasta este surpriza vieții - permite-i Universului să îți arate ce planuri frumoase are pentru tine. Închide capitolul trecutului și bucură-te de acest moment, de momentul prezent.

foto main: Mao Mao, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.