Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 iulie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Renunță la teama de eșec

De ce îți este frică? De eșec? Acesta este probabil unul dintre cele mai bune lucruri care ți se pot întâmpla deoarece te ajută să înveți cele mai importante lecții. În plus, îți dă curajul de a merge mai departe mai puternică și mai sigură pe tine ca niciodată.

Fecioară - Renunță la așteptările pe care le ai de la oamenii din jurul tău

Nu trebuie să ai așteptări de la nimeni - nici măcar de la tine - pentru că așa vei ajunge să fii dezamăgită foarte repede și destul de des nu doar de oamenii din jurul tău, ci și de tine. Acceptă oamenii așa cum sunt și vei vedea cât de frumoasă va fi relația ta cu ei.

Balanță - Renunță la a îți asuma prea multe responsabilități

Poate că este momentul să înveți să spui "Nu". Încearcă să nu te mai aglomerezi atât de mult pe plan profesional și să nu îți mai asumi atât de multe responsabilități pentru că nu mai ai timp deloc de tine. În plus, oboseala începe să se resimtă și nu mai dai randament.

Citește și:

Scorpion - Renunță la frica de nou

Nu te speria de schimbare pentru că aceasta te ajută să crești și să devii cea mai bună versiune a ta. Învață să ai încredere în Univers și în tine că ești pe drumul cel bun și mergi mai departe indiferent de cât de dificil este acest drum.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.