Setari Cookie-uri

Ai răbdare și permite-i timpului să te învețe să uiți

Timpul te învață că poți trece și peste acei oameni fără de care simțeai că nu o să poți trăi

Ai răbdare și permite-i timpului să îți vindece inima rănită.

Ce ți s-a întâmplat a fost extrem de dureros. Poate că acesta este și motivul pentru care eziți să accepți orice mână de ajutor care este întinsă către tine. Te-ai schimbat ca persoană și vrei să treci prin toate aceste lucruri singură. Pentru că ești puternică și încă poți merge mai departe.

Știu că urăști că nu mai ești persoana visătoare nevinovată care ai fost odată. Dar, crede-mă, versiunea aceasta a ta va fi cea mai bună versiune de până acum. Dă-ți timp să te vindeci, nu grăbi deloc procesul. Fii deschisă la orice este nevoie pentru a ajunge acolo atâta timp cât nu îți face și mai mult rău.

Ai răbdare și permite-i timpului să treacă pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

Citește și:

Suntem oameni diferiți în diferite călătorii în această viață. Lecțiile mele de viață nu sunt aceleași cu lecțiile tale. Rănile și cicatricile mele de luptă nu sunt aceleași cu rănile și cicatricile tale. Prin urmare, ar trebui să nu ne mai comparăm niciodată și să nu ne mai așteptăm să trecem într-un anumit fel peste o perioadă dificilă.

Nimeni nu te va judeca pentru timpul de care ai nevoie pentru a te regăsi și a merge mai departe cu viața ta. Dacă ești obosită, odihnește-te. Dacă simți nevoia să plângi, plângi. Dacă vrei să fii singură, învață să fii singură. Ia-ți tot timpul necesar pentru a găsi din nou speranța în viața ta, în inima ta. Viața noastră este o călătorie, nu o competiție.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.