Setari Cookie-uri

Ai răbdare și permite-i timpului să te învețe să uiți

Timpul te învață că poți trece și peste acei oameni fără de care simțeai că nu o să poți trăi

Ai răbdare și permite-i timpului să îți arate că va fi mai bine.

Vor fi zile în această călătorie în care te vei simți că ai depășit momentul doar pentru ca peste puțin timp să îți dai seama că ești din nou în acel punct dificil. Nu te simți învinsă. Unele zile sunt bune, altele sunt rele, altele sunt și mai rele. Gândește-te la următorul lucru: "Dacă vine iarna, cât de departe poate fi primăvara?".

Oferă-ți o pauză și permite-i inimii tale să simtă emoțiile și să înțeleagă de ce există. De ce trebuie să le accepți. De ce întregul proces îți va face bine. Doar în acest fel vei putea face pace cu tot ce s-a întâmplat și, într-un final, să renunți, să lași totul în trecut și să mergi mai departe cu viața ta. Poate că acum nimic nu pare să se schimbe. Însă când te compari cu locul în care ai fost când s-a întâmplat răul și locul în care ești astăzi, îți poți da seama cât de departe ai ajuns și cât de mult te-ai transformat.

Citește și:

Ai răbdare și permite-i timpului să te ajute să îți continui drumul.

Viața nu este despre o destinație anume, ci despre oamenii și situațiile pe care le întâlnim în această călătorie pe care o facem.

Unii dintre ei ne vor răni intenționat, alții o vor face din neatenție și vor ajunge să punem la îndoială călătoria și ceea ce suntem noi. În astfel de situații, dă-ți timp pentru a te vindeca. Pentru că unele răni nu există doar pe pielea ta. Unele răni intră adânc în sufletul tău. Așadar, oferă-i inimii tale timpul necesar pentru a se vindeca și pentru a se elibera de toată durerea pe care o simte.

foto main: yurakrasil, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.