Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 27 iulie - 2 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la gândurile negative

Nu te mai gândi atât de mult la tot ce ar putea merge prost; treci printr-o perioada puțin dificilă, însă trebuie să găsești puterea de a merge mai departe și, cel mai important, să încerci să vezi partea bună a lucrurilor.

Taur - Renunță la control

Începi un nou capitol al vieții tale destul de interesant; este vorba despre o nouă etapă pe plan personal care te va scoate de multe ori din zona de confort și te va ajuta să te dezvolți emoțional. Ai curajul de a fi tu însăți și lasă-te purtată de val.

Gemeni - Renunță la grja pentru viitor

Nu știi ce se va întâmplă mâine. De fapt, nu știi ce se va întâmpla astăzi, peste un minut. Încearcă să nu îți mai faci atât de multe griji cu privire la viitor; în schimb, învață să te bucuri de momentul prezent și să trăiești ACUM - pentru că acum este viața ta.

Citește și:

Rac - Renunță la dorința de a proteja alți oameni

Înainte de a avea grijă de alți oameni, ai grijă de tine. Învață să fii puțin egoistă și pune-te pe primul loc. Nu poți oferi iubire dacă sufletul tău este secat de energie și inima ta este obosită. Aceasta este o perioadă dificilă pentru tine, însă ai atât de multe lucruri de învățat din ea.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.