Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 27 iulie - 2 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la teama de a iubi din nou

Ai fost rănită, însă asta nu înseamnă că trebuie să ții în jurul inimii tale acele ziduri groase și înalte pe care le-ai construit. Este momentul să le dărâmi, să fii vulnerabilă, să îți deschizi sufletul și să iubești din nou.

Capricorn - Renunță la dorința de a îți controla emoțiile

Permite-i inimii să simtă ce își dorește să simtă. Nu te mai concentra atât de mult pe ce nu ar trebui să simți, din contră; învață să fii sinceră cu tine și acceptă toate acele stări frumoase și mai puțin frumoase care se află în sufletul tău.

Vărsător - Renunță la frica de a da greș

Din greșeli înveți cele mai frumoase și importante lecții de viață; din greșeli crești mai mult ca niciodată. Nu îți fie teamă de ele, unele sunt chiar frumoase, altele sunt dureroase... însă toate sunt necesare pentru a merge mai departe în viață.

Citește și:

Pești - Renunță la gândul că trebuie să ai o viață perfectă

Nimeni nu are o viață perfectă... și asta deoarece perfecțiunea nu există. Învață să accepți acest lucru și, cel mai important, să te accepți așa cum ești - cu bune, dar mai ales cu rele. Bucură-te de viață și trăiește-o la intensitate maximă.

foto main: Joe Prachatree, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.