Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 27 iulie - 2 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Renunță la a te mai întoarce în trecut

Învață să te bucuri de ce ai acum. Nu te mai întoarce în trecut pentru că îți face foarte mult rău. Închide odată pentru totdeauna acea ușă, ai grijă de sufletul tău și bucură-te fiecare clipă care îți pune zâmbetul pe buze.

Fecioară - Renunță la ura care crește în inima ta

Foarte multe persoane ți-au greșit și te-au dezamăgit profund în ultima perioadă, însă asta nu înseamnă că trebuie să îți alimentezi inima cu sentimente precum furie și ură. Renunta la ele, învață din lecțiile primite și mergi mai departe cu viața ta.

Balanță - Renunță la incertitudine

Nu te teme de ce urmează; nu îți fie frică să faci pasul cel mare, să ieși din zona de confort și să îndrăznești mai mult. Trăiește așa cum îți dorești, așa cum visezi pentru că va veni o vreme în care vei regreta că nu ai profitat așa cum a trebuit de acest timp.

Citește și:

Scorpion - Renunță la teama de singurătate

Să nu îți fie niciodată frică de singurătate - este cel mai frumos cadou oferit de la Dumnezeu. Profită de aceste momente și învață să fii bine cu tine; să îți asculți inima, să îți pui în ordine gândurile și ideile și să te regăsești cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.